tiistaina, syyskuuta 03, 2013

Sieniä ja retkeilyä

Sienimaniaa havaittu, erittäin pahanlaatuista. On suolattu karvarouskuja korikaupalla. Ollaan ovelia ja joulun alla pannaan myyntiin lähiruokapiirin kautta. Rouskut on nyt parhaimmillaan.

Suomen luonnon päivä retkeiltiin Leivonmäen kansallispuistossa. Vaikka se lähellä onkin, en ollut koskaan aiemmin siellä käynyt. Sehän oli vallan ihana paikka! Lapsetkin jaksoivat 9 kilometriä samoilla, joten tehtiin päätös lähteä ensi kesänä ihan oikealle vaellukselle pohjoiseen.

Leivonmäen harjumaisemaa.

Välikahvit.

Leivonmäeltä löytyi myös matsutakeja!
 

4 kommenttia:

 1. Heippahei! Vihdoin on aikaa selailla tätä sinunkin blogia. Sain jo alkumetreillä älytömän paljon inspiraatiota. Kiitos. Nyt yritän pysyä paremmin mukana.

  Metsä ja luonto on niin parasta ja teidän suunnitelma muuttaa eräkämppään joskus sitten...mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa jos jotain inspiraatiota sait! Eräkämppähaaveesta on tullut niin voimakas asia jokapäiväiseen elämäämme, että kirppiksiä kolutessakin mietitään mikä kävisi mihinkin...

   Poista
 2. Minunkin on tarkoitus ollut lähteä retkeileen Leivonmäen kansallispuistoon jo monta vuotta, vieläkään en ole saanut aikaiseksi. Toivottavasti saisin ensi kesänä vihdoin retken toteutetuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä ihan päiväseltään. Puisto on aika pieni, joten sen ehtii koluta läpi päivän aikana. Mutta viihtyyhän siellä toki kauemminkin!

   Poista