maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Diagnoosi

Monenlaista on tapahtunut. Sain kuulla olkapäästäni vihdoinkin jotain. Minulla on yliliikkuva olkanivel. Se siis menee paikoiltaan ja liikkuu liikaa. Joudun fysioterapiaan ja ajattelen vakavasti käyntiä kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Särky on edelleen voimakas, kun yritän tehdä kädellä jotain. Turhauttavaa.

Olen ollut aktiivisena kyläkoulumme pelastusoperaatiossa mukana. Olemme kutsuneet koko kaupungin virkamieskoneiston tutustumaan kouluumme. Saa nähdä moniko ilmestyy paikalle. 

Söimme pyyn. Mies sen metsästä kotiin kantoi. Se oli herkullista.

Voinokare kainalossa.
Kameravanhukseni pääsi lepoon. Se lakkasi tarkentamasta, eikä antanut ottaa kuvia kuin erikoisen pura-kaikki-mikä-irti-lähtee-operaation jälkeen. Ostin Canon eos 600d:n ja pidän siitä hyvää huolta. Edellinen kesti reilun 6 vuotta, joten oli kai se jo aikakin.


Eilen käytiin tihkusateessa lasten kanssa 5km lenkki ja nautittiin kahvit + makkarat puolimatkassa.
 

8 kommenttia:

 1. Ja mekin pääsemme nauttimaan uuden kamerasi sadosta!

  Kyllä siinä kouluasiassa täytyy tehdä kaikki, mikä mieleen juolahtaa. Usein vaivannäkö viestittää päättäville, että nämä ovat asiansa takana ja taitavatkin olla oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, kouluasia on nyt tärkein ja olen valmis tekemään kaiken voitavani.

   Poista
 2. Hieno tuo alin kuva.
  Ja harmi sinun olkapääsi. Toivottavasti löydät siihen avun. Minulla polvet kärsivät samasta ongelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitänee hommata kunnon tuki, koska melomista en halua jättää. Miten polvet sinua vaivaavat? Voitko kävellä pitkiä matkoja?

   Poista
 3. Olet heti sinut uuden kamerasi kanssa. Viimeinen kuva on huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytölläni on sama kamera, olen sitä vähän tutkinut. Viimeisen kuvan tilanne oli hauska. Mosku seisoo tien päässä ja lapset juoksivat täysillä sitä kohti.

   Poista
 4. Tyttärelläni on sama vaiva eli yliliikkuvat nivelet. Kilpauimarina olkapää rasittui kaksi vuotta sitten ja oli todella kipeä jänteiden tulehdettua. Kävimme hänen kanssaan OMT-fysioterapeutilla, joka määräsi ensin täyden levon kahdeksi levoksi ja sen jälkeen kuminauhajumppaa ja uimarille luonnollisesti keskivartalolihasten hallintaa. Nyt olkapää on jo parempi, mutta vaiva uusii näköjään todella helposti ja ainut keino on lihasten tuki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että vaivat helpottuu. Tuntuu että tämä iskee juuri niille, jotka pitävät liikkumisesta.

   Poista