Henkisesti 70
| Illalla viisi henkeä veneessä auringonlaskuun asti. |
| 29 ahventa saaliina. |
| Ahvenet ruodottomiksi nahattomiksi fileiksi. |
| Paisto runsaassa voissa valurautapannulla. |
| Fileet lautaselle odottamaan hetkeksi. |
| Pannulle voita, 15minuuttia etikassa liotettuja kurkkutikkuja, päälle paistetut ahvenfileet. |
| Sitten purkki kermaa, ripaus suolaa ja pippuria. |
Ruuan nimi on kurkkuahvenet. Lisukkeena oli keitettyjä perunoita, salaattia ja itse samana aamuna tehtyä hapanruisleipää. Alkuruokana tattikeittoa, jälkkärinä kahvit ja herkkupullat.
Ei löydy ravintolaa, josta tuota ruokaa voisi tilata. Voi-voi noita ahvenia...
VastaaPoistaOIH!
VastaaPoistaOli kyllä hyvää! Saitteko tuoksut?
VastaaPoista