sunnuntai, heinäkuuta 24, 2011

Henkisesti 70
Illalla viisi henkeä veneessä auringonlaskuun asti.



29 ahventa saaliina.
Ahvenet ruodottomiksi nahattomiksi fileiksi.


Paisto runsaassa voissa valurautapannulla.


Fileet lautaselle odottamaan hetkeksi.

Pannulle voita, 15minuuttia etikassa liotettuja kurkkutikkuja, päälle paistetut ahvenfileet.

Sitten purkki kermaa, ripaus suolaa ja pippuria.


Ruuan nimi on kurkkuahvenet.  Lisukkeena oli keitettyjä perunoita, salaattia ja itse samana aamuna tehtyä hapanruisleipää. Alkuruokana tattikeittoa, jälkkärinä kahvit ja herkkupullat.

3 kommenttia:

  1. Ei löydy ravintolaa, josta tuota ruokaa voisi tilata. Voi-voi noita ahvenia...

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hyvää! Saitteko tuoksut?

    VastaaPoista