keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2009


Vuorilla
Olimme eilen retkellä kahdella vuorella. Maisemat oli melkoiset. Ainoa häiriötekijä oli lasten metelöinti, olisi ollut mukava kuunnella metsän ääniä. Mutta reippaasti jaksoivat kävellä ja ihmetellä, ihan ihmetyttää.
Kaipaisin lomaa äitinä olosta. Pitäisi olla lakisääteinen asia, että äidit ja isät saisivat edes yhden vuorokauden kahdenkeskistä kesälomaa lapsista. Voisi mennä soutelemaan, kalastamaan, saunoa ihan rauhassa ja jäädä mökille yöksi. Kävellä aamulla metsään ja ihan vaan istua siellä hiljaa. Meillä ei ole lomaa. Ei päivääkään. On jatkuvaa pälpätystä ja kyselemistä, naukumista ja tappelua. Perässä seuraamista ja sotkemista. Tulisi jo syksy että päiväkoti aukeaisi.

3 kommenttia:

 1. Melkoiset maisemat, tosiaan! Toivotaan, että saisitte miehesi kanssa edes sen yhden vapaayön. Pienten lasten kanssa elämä on välillä juuri tätä. Hyvinkin arkista. Hmm, mietin juuri, että mitä sitä itse tekisi, jos mekin saisimme sellaisen mahdollisuuden, ja kovin hienolta tuntuisi ajatus, että menisimme mieheni kanssa pyöräilyretkelle iltasella, nuuhkia luonnon tuoksuja ja sen jälkeen takaisin kotiin saunaan. Ja pitkät yöunet päälle!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10:28 ip.

  No mutta apuhan voi olla todella lähellä = isovanhemmat apuun auttamaan että vanhemmat saavat lepohetken ja jaksavat taas tulevan syksyn ja talven askareet :>

  VastaaPoista
 3. Lähempänä asuvilla isovanhemmilla tuntuu olevan niin kiireinen elämä, etteivät he ehdi mitenkään. Toisilla taas terveys estää matkustamisen. Kaikilla ystävillä alkaa olla omat pienet hoidettavansa, eikä ole varaa palkata maksullista kaitsijaa. Osaansa on tyytyminen. Jospa sitä sitten kävisi miehen kanssa jossain, kun lapset ovat vaikka 10 (ENÄÄ 7 VUOTTA).

  VastaaPoista