maanantaina, kesäkuuta 01, 2009


Kesä kesä kesä


Kevätjuhla isoimmalla takana ja pitkä loma edessä. Todistus oli hyvä, keskiarvo lähempänä yhdeksää kuin kahdeksaa. Kovin olen ylpeä äiti. Heti juhlan jälkeen teimme perunamaan ja istutin kaalin, kukkakaalin ja purjon taimet. Ystävä oli auttamassa, kiitokset siitä!
Lauantaina meille tuli yökylään ystävämme kaukaa Lapin perukoilta. Hellettä piisasi ja lapset kirmailivat nakusilteen pihalla. Kävimme rantasaunalla ja grillasimme. Oli ihanaa. Tajusin taas kerran, miten tärkeitä ystävät ovat.
Isäkin soitteli. Kunto vaihtelee päivän välein. Valkosoluarvot ovat tosi matalalla, samoin hemoglobiini. Hän oli käynyt veljeni pojan kevätjuhlassa ja sanoi, että pääsinpäs kerran vielä. Samalla hetkellä päätin, että käymme isää katsomassa vielä ennen juhannusta. Huoli on koko ajan aika suuri. Esimerkiksi jos vanhempani eivät heti vastaa puhelimeen, kuvittelen päässäni ihan kamalia asioita ja pyörin paniikin vallassa ympäriinsä. Keskittymiskyky on siis minulta hukassa.
Viikonloppu oli jokatapauksessa mahtava. Ystäviä, aurinkoa, saunaa.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi1:17 ip.

  Tulkaa nyt tulevana vkl, mekin mennään mummuilemaan!!! pee

  VastaaPoista
 2. Ei me nyt, koska mies on työreissulla ja se haluaa kanssa päästä mukaan. Juhannusviikolla varmaan käydään, pääsee lomalainen kyydissä perille.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pikkutyypit! Tästälähin kylven aina lierihattu päässä.

  VastaaPoista
 4. Minkä ikäisiä ovat nuo lapset eka kuvassa?
  Lierihattukylpijät ovat ihania!
  Voimia sinulle ja isällesi.

  VastaaPoista
 5. Viides- ja kuudesluokkalaisia ovat (11-12 vuotiaita). Tyttöni siirtyy kuudennelle (vaalea luonnonkiharatukkainen). Koko koulussa on yhteensä 40 oppilasta, ihana pieni kyläkoulu!
  Täällä odotellaan lierihattukelejä takaisin, on satanut päiväkausia. Tylsää. Ajattelin alkaa leipomaan.

  VastaaPoista
 6. Pojat vaan saivat luokkakuvat juuri ja katselin isomman (10 v) luokkaa ja naureskelin mielessäni sille että nyt alkaa pikkuhiljaa näkyä se miten tytöt kasvavat nopeasti, ovat yleensä poikia pidempiä - paitsi sitten on aina pari sellaista pitkää, laihaa, silmälasipoikaa, jotka ovat kaikista isoimpia;-)

  VastaaPoista
 7. Niin se näyttää menevän. Ihmeellinen on ihmisen kehitys.

  VastaaPoista