torstaina, heinäkuuta 18, 2013

Mökillä

Vaikka lääkärin kehotuksesta lepuutinkin toista kättäni viikon, ei oireet ja vaivat vähentyneet. Ne vaan muuttivat muotoaan. Muutama lepopäivä mökillä teki muuten kyllä hyvää! Harrastettiin mm. nurmikolla päikkäreitä, grillailua, sieniä, marjoja, saunaa+uimista, nukkumista kunnolla ja muutenkin rennosti ottamista.

Eräjormatar jr.
Nam.
Välipulla.
Sikurirouskut muurikalla.
Moskun lepopaikka.
Rantavahdit.
Saalista.
Käsi tosin on outo. Kävin uudelleen lääkärissä ja sain sairaslomaa. En taida meloa enää tänä kesänä. Vasen käsi ei nouse sivulta ylös ollenkaan ja solisluuta+niskaa jäytää koko ajan. Vasen kämmen+sormet muuttuvat kylmiksi vähän väliä.Maisema saunan kuistilta.Luulin olevani terästä mutten ole. En vuosiin ole edes kunnon flunssaa potenut ja sitten saan jonkin ihan ihmeellisen vaivan. Tohtorisnainen epäili revennyttä jännettä tai puristuksissa olevaa hermoa. Olkoon kumpi hyvänsä, molempi on yhtä paha. Tietää kipuja, lääkkeitä ja ehkä leikkausta. Inhoan lääkkeitä, inhoan sairaaloita ja inhoan toimettomuutta. Tämä koko homma on aivan hanurista. Joudun keräämään mustikatkin yhdellä kädellä. 

1 kommentti:

  1. Kaikki vaivat ovat vaikka mistä, mutta tuo etenkin just sinulla, just tähän aikaan, hö :( Mutta tsemiä ja hyvä hoitokonsteja toivottelen. Jospa elimistösi sanoo, että nyt pitää levätä tai tehdä jotain muuta - ehkä...
    Minä myös taistelemassa terveiden kirjoihin, että pääsisi taas osallistumaa kaikkeen kivaan.

    VastaaPoista