perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Ruokaa

Olen alkanut saamaan taas lempimateriaaliani ruuaksi, kuhaa. Kokeilen aina erilaisia virityksiä ja leikilläni mietin, mikä kelpaisi kalaravintolaani tarjolle.

Tämä on sellainen, mikä miellyttää lapsia. Teen periaatteessa siis tuoreesta kuhasta kalapuikkoja.

Verkkoapulainen, aina yhtä kiinnostunut.

Köllikkä 2,5kg.


Ei jääny munat pataan.

Tomaattimehupatongit.

Maissilastukuorrutus.
Ensin jauhoja (ruis, ohra ja vehnä).

Sitten munaa.


Maissihiutale-korppujauho-mausteet.

Ta daa, ääntä kohti.
 

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta. Maissihiutaleet kuorrutteessa on ihan uutta minulle. Täytynee kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Maissihiutaleista tulee tosi rapea ja maukas kuorrutus, kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Nuo on varmaan hyviä! Minäkin söin tänään kuhaa, mutta eri muodossa.

    Lemmenjoki-reissu tuolla edellä kuulostaa mahtavalta. Pidä hauskaa!

    VastaaPoista