tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Juhannus meni jo
Meillä oli vieraita juhannuksena nyyttikestiperiaatteella. Tarjosin ainoastaan itsetehtyä leipää ja salaattia omalta kasvimaalta. Retiisitkin ovat jo pulleita pyöryläisiä. Kaikki meni loistavasti. Lapset nauttivat, että on muitakin kuin vanhempien tylsät naamat ympärillä.
 • kokko
 • hyvää ruokaa
 • hyvää seuraa
 • rantasaunaa
 • menneiden muistelua+tulevan suunnittelua
 • rakkautta
 • musiikkia
Paluu arkeen on ikävä, koska kuulin isän olevan taas paljon huonommassa kunnossa. Lähdemme loppuviikolla sinne koko perhe. Lampaat saavat luvan pysyä aidassaan sen aikaa.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi11:22 ip.

  Voimia sinulle, vaikka en tunnekaan sinua. Kirjoitat niin mielenkiinttoisesti, raotatko vähä tulevaisuutesi suunnitelmia?

  Mummeli

  VastaaPoista
 2. En halua miettiä juuri nyt tulevaisuutta kovin pitkälle. Haluaisin ainoastaan olla onnellinen, mahdollisimman omavarainen ja oppia lisää uusia taitoja. Tahdon pysyä lapsenmielisenä. En kaipaa maallista mammonaa, se tukahduttaa mielikuvituksen. Valokuvaus kiinnostaa juuri nyt niin paljon, että sitä haluaisin kehittää.

  VastaaPoista
 3. Läheisen sairaus pysäyttää, ja antaa miettimisen aihetta jokaisen läheisenkin elämään. Onko se sitten niin, että sairaus, omakohtainen tai läheisen, antaa aihetta henkiseen kasvuun, eihän siinä sairastumisessa mitään järkeä ole? Voimia sinulle.

  Kiva kuulla että joillakin on vielä kotona lampaita! Ihanaa, olen haaveillut sellaisista itsekin.

  VastaaPoista
 4. Lampaista sen verran, että voin suositella! Todella helppohoitoisia elukoita. Kolme vähintään kannattaa olla, ettei mene ihan määkimiseksi (ovat laumaeläimiä). Heinää heinää heinää, erikoisherkkuina voikukanlehdet ja kuivumaan jääneet leivänkannikat. Ensi kesäksi haluaisin myös muutaman kanan ja uudet kesälampaat. Olisin ottanut kanoja jo nyt, mutta munivien kanojen perään olisi pitänyt ajaa monta sataa kilometriä, läheltä ei löytynyt.
  Isän sairastuminen on saanut todella ajattelemaan uudella tavalla vähän kaikkea. Olen päättänyt pitää hyvää huolta ystävyyssuhteista ja arvostan jokaista hetkeä ystävien parissa. Myös kiinnostus luontoon ja eläimiin on puhjennut ihan uudella tavalla. Haluan oppia kuuntelemaan luontoa niinkuin isäni osaa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5:24 ip.

  Ystävyydestä

  Ystävät ovatkin tärkeitä, ystävät ovat elämän tukipilareita, "ystäviltä ei vain voi aina ottaa, täytyy myös joskus ystävyyttäkin antaa"

  Suorakin palaute myös ystävyydessä on joskus rakentavaa ja kehittävää. Aina ei voi itse olla ainoa ja oikeassa.

  Mietinkin että miksihän joidenkin pitää polttaa ystävyydensiltoja perässään, ehkäpä heitäkin joskus se sitten voi harmittaa

  M

  VastaaPoista
 6. Halaus sinulle. Kyllä ne lampaat pärjää. Lämmintä viikon jatkoa:)

  VastaaPoista