torstaina, syyskuuta 17, 2009


Robin Hood
Mies hommasi itselleen ihan oikean jousipyssyn ja teki pojalle oman. Miesten yhteinen harrastus. Into on kova ja taito karttuu, villikkokin oppii keskittymään.

Itselläni on ollut taas hidas olo. En ole tottunut laiskottelemaan, mutta nyt tuntuu, että haluaisin kokeilla sitä. Tekemistä tosin olisi vaikka kuinka.
Olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja pitää huolta omistakin tarpeistani. Kävin hommaamassa itselleni silmälasit vihdoinkin! Edelliset olin saanut 10 vuotta sitten ja ne menivät rikki pari vuotta sitten. Viime aikoina olen potenut kamalia päänsärkyjä ja autolla ajaminen on ollut täyttä tuskaa. Lukeminen on jäänyt täysin sivuun. Nyt asia on hoidossa, lasit on tilattu ja saan ne 1,5 viikon sisällä. Liikkeessä oli tarjous, että lasien ostaja saa toiset kaupan päälle. Saan siis kahdet. Valitsin mahdollisimman erityyliset, voin sitten vaihdella mielen mukaan.
Isän kunto taas huolestuttaa. Viimeksi sytostaattihoidon yhteydessä on jouduttu antamaan myös kaksi pussia verta, hemoglopiini on jo alle 90. Syyslomalla menemme käymään, nyt en mieti enempää. Pelko on syvällä ja se puskee läpi väkisin.

3 kommenttia:

 1. Jousiammuntaa moni kehuu.
  Juuri sitä,että se rauhoittaa väkisinkin. Keskittymiskyky paranee, kuulemma.

  Hienoa että miehellä ja pojalla on oma kiva juttu.

  Muistan että ostin kerran kans kahdet ihan erityyliset lasit kun oli just tommonen tyrkky> Huomasin kuitenkin että pidin kuitenkin aina vaan niitä toisia.
  Kauan sulla on ollut samat lasit. Mulla on arvot muuttuneet niin kovin etten olisi noin pitkään pärjännytkään.
  Hyvä kun otit itseäni niskasta ja "annoit" itselleni nyt uudet lasit.

  Voi isäsi tilannetta.
  Aina kun luen omastasi niin tunnen ikävää omaa isääni kohtaan. Pelkään niin kovin että kohta hänelläkin on jo suuria ongelmia terveyden kanssa. Ikä on jo 75 ja vaikka aika vähällä on tähän asti menty niin kai se vaan kuuluu kuvaan että ainakin jotakin tulee.
  Kaikkea hyvää sinne.

  VastaaPoista
 2. Jousiammunta ON ihastuttava harrastus.

  Mitä muuten on tuon maalin täytteenä? Juuttisäkki ja kangasriepuja vai onko hifistelty ja villaa täynnä?

  VastaaPoista
 3. Mikko, ihan oli kuivaa heinää täytteenä. Lampaat odottavat vielä teurastusta, villat otetaan kyllä talteen ennen sitä. Käytetään siis kaikki...
  Ja kiitos Violet tuesta.

  VastaaPoista