keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Sattumuksia

Johan oli päivä eilen. Melkein olis maanantaiksi voinut kuvitella. Aletaan alusta.

Aamulla ajoin 15km palaveriin, missä suunniteltiin pääsiäisen ohjelmapalveluja. Sen jälkeen hengailin, kävin ostamassa aurinkolasit liikuntahommia varten (lähinnä nyt hiihtoa, ihan hirveen rumat lasit) ja kuskasin kirppikselle lisää tavaraa. Hinnoittelin ja siivoilin myytäviä myyviksi.

Kirpputorilla törmäsin kollegaan, joka varmisti työkeikan Lemmenjoelle ensi kuun alussa!!! Viikoksi lähden valokuvaajan roolissa seuraamaan eräänlaista survival-koulutusta, missä on porukkaa ympäri maailmaa mukana. Olen haltioissani!

Kirppikseltä menin katsastamaan autoa. Sitten kosahti. Ei menny läpi. Kaiken kukkuraksi en ollut tajunnut käyttää tarkastuksessa oikeana päivänä, joten auto sai yhden päivän ajoaikaa. Tämä lysti maksoi 93 euroa. Oli itkuraivarit lähellä, mutta hillitsin itseni (Lemmenjoki takaraivossa). Ajoin suoraan korjaamolle ja jätin auton sinne. Huristin bussilla kotiin ja peruin seuraavan työpalaverin.

Kotona söin ja huilasin hetken. Päivän viimeiseen työpalaveriin suihkaisin hiihtämällä otsalamppu päässä. Ja se palaveri poiki 8 päivän työputken! Kotimatkalla oli mahtava kuutamo, hanki kimalteli kristallimerenä.Yöllä näin levottomia unia. Olin ulkomailla lomalla, lähdin tutkimaan kaupunkia. Kun palasin, oli hotelli tyhjä. Aalto oli pyyhkäissyt kaikki ihmiset ja huonekalut mereen, jäljellä oli märkää hiekkaa ja miljoonia simpukankuoria. Minä riemuitsin siitä, että olin lähtenyt ajoissa kaupungille.
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti