maanantaina, tammikuuta 21, 2013

Kalaa, lempiruokaani.

Tulihan sitä. Heti ensimäisenä päivänä verkko käytiin kokemassa ja saaliiksi tuli kolme kuhaa ja iso ahven. Pakko oli iltapalaksi paistaa ahvenfile ja voin kertoa, että maistui!

Muutenkin oli touhukas päivä eilen. Heti aamulla juoksukoululenkki, verkkoreissu sen päälle. Sinisellä hetkellä lähdin hiihtämään ja testasin pimeyden laskettua uutta otsalamppua (LedLenserin supertehokas ladattava malli). Hienosti näki sivakoida! Vähän vajaan vitosen lenkin päälle riuhtaisin vielä puolen tunnin kahvakuulatreenin. Sauna tuli tarpeeseen!

Kohta korkkaan ruislimpun, minkä paistoin illalla. Siinä on erityisen paljon siemeniä ja rouheita (kurpitsan, auringonkukan, seesamin ja pellavan siemeniä + mallas- ja kaurarouhetta).

Kiinnostunut (kaikesta) koiruus.

Väliaikaviihdykettä.

Erittäin mielenkiintoista.

Ruokaa.

Miten nuo jaksaa, otan nokoset odotellessa.
   

2 kommenttia:

  1. Heti pääsitte kalan makuun, hienoa.Tuo uittolautakin vaatii huoltoa, jousen kärki on teroitettava kun ei meinaa liikkua. Auttaa aina. Joskus jousta joutuu taivuttamaan ja kokeilemaan, että kärki on oikeassa kulmassa.

    VastaaPoista
  2. Se oli upouusi verkkolauta. Täytyy vaan uskaltaa ensi syksynä ohuemmilla jäillä. Mutta kylläpä kala taas maistuu hyvältä. Eilenkin tuli kuha.

    VastaaPoista