sunnuntaina, tammikuuta 15, 2012

Uudet kujeet

Joulu meni mukavasti mökillä, loma oli liian pitkä ja mässäilin kuin lopun edellä. Ja sen kyllä huomaa.

En tiedä olenko mennyt jonkun "keski-ikäinen nainen-rajapyykin" ohitse, mutta jokainen konvehti jäi lantiolle. Ja naamaan ja mahaan ja reisiin. Yäk. Siirryin jossain loman vaiheessa käyttämään miehen housuja.

No onneksi arki tuli vastaan, lopulta. Olen nyt viisi päivää ollut mahdollisimman vähillä hiilihydraateilla ja mahdollisimman paljolla liikunnalla. Kaksi kiloa on jo poissa.


Olen kävellyt sauvoilla ja ilman, lumikenkäillyt, yrittänyt parantaa lihaskuntoa painoilla ja ilman ja juonut hirmuisen paljon vettä. Olo on tosi energinen ja mielikin on parempi kuin aiemmin.  Pahaa tosin teki leipoa lapsille ruisleipäsiä, kun ei itse saanut niitä maistella...


Ajattelin, että koska olin niin sitkeä ja voimakastahtoinen, että sain tupakoinnin lopetettua, onnistun myös tässä. Aion laittaa itseni mahdollisimman hyvään kuntoon. Haluan pitkäkestoista kuntoa ja kaiken roikkuvan ja löysän napakaksi ja tiukaksi. Pidän hiilarit lähellä nollatasoa 3-4 viikkoa ja opettelen sitten elämään vähillä, mutta hyvillä hiilihydraateilla. Ja tulevaisuudessa aion sallia itselleni pienet herkuttelut toisinaan.
Orava-asento.

Muistakaa äänestää! Itse jo kävin. Äänestin suvaitsevaisuutta.

2 kommenttia:

  1. Omakohtaista kokemusta ja vastaisku samanlainen! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Samoin sinne tsemppiä!

    VastaaPoista