perjantaina, tammikuuta 20, 2012

Painopaine
Paino ei tipu. Kohta kaksi viikkoa takana tätä vähähiilihydraattista elämää, lenkkeilyä ja veden litkimistä ja tuloksena miinus kaksi kiloa. Blaah.   Nyt kai pitäisi alkaa tapahtumaan, pääkipu ainakin on semmoinen. Tai sitten aivoni laihtuvat.

Saatiin verkot järveen. Pelotti ihan kamalasti. Jäällä on paljon vettä, vaikka jää onkin 15cm paksua. Tänään verkosta tuli kaksi lahnaa ja sulkava. Ei siis (vielä) kuhaa lautaselle.

Joululahja on kätevä pilkkivaate.

Tänään tein itselleni kamalanmakuisen pirtelön: verigreippiä, vihreää hapanta omenaa, tuoretta inkivääriä ja selleriä. Yäk, mutta join kaiken.

Tänään pääsen lenkille vasta pimeällä. En anna itselleni lupaa pinnata. Tulevat jännittävät työhommatkin kannustavat kohottamaan kuntoa. Kävelyllä on sitäpaitsi aikaa ja rauhaa miettiä ja suunnitella.
Verkko hangessa.

4 kommenttia:

 1. Kaksi viikkoa takana "kevennettyä" syömistä ja tarmokasta hatjoittelua, tuloksena samat kaksi kiloa. Vähän, mutta kuitenkin... Jatketaan =)

  Meillä jään alta saadusta saaliista jalostettu matikkakeittoa ja haukipihvejä!

  /m

  VastaaPoista
 2. Pitänee olla sitkeä ja uskoa, että joskus jotain tapahtuu. Haukipihvit maistuis täälläkin! Miten sinä ne teet? Tuntuu että haukipihvejä on yhtä monenlaisia kuin tekijöitä.

  VastaaPoista
 3. Marita1:51 ip.

  Luhka näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tykkään siitä ihan hirveesti!

  VastaaPoista