torstaina, huhtikuuta 28, 2011

Minilomalla
Anoppi tuli lastenvahtihommiin ja pääsimme miehen kanssa ihan kahdestaan yönylireissulle. Käytiin Teerisuolla ihmettelemässä ja jatkoimme matkaa Multialle kosken varrelle. Kierreltiin ja kaarreltiin, nukuttiin laavussa ja oltiin kaikessa rauhassa. Tekipä se hyvää.
Aamukahvi vuoteeseen.

Vaikka reissu kesti vain kaksi päivää, tuntui kun olisi ollut poissa kauemminkin. Puutarhassakin oli tapahtunut ihmeitä! Muutama narsissi kukkii, on noussut helmililjoja maasta, valkovuokkoja kukassa (noita kahta en tiennyt siellä olevankaan) ja varjoliljoja on putkahdellut vielä muutamasta paikasta ylös. Jännää kun ei tiedä mitä kaikkea sieltä vielä löytää! 

5 kommenttia:

 1. Tietysti voit räväyttää vielä risteilyille sun muille lentopyrähdyksille kuhertelemaan menevien pariskuntien ihmeteltäväksi tuollaisen huippuloman kokonaisbudjetin...
  kaikkein parasta kun ei saa rahalla ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Totta! Menihän sitä noin 15 euroa bensaan ja kymppi suunnilleen ruokiin (haluttiin gurmeeta kunnon lihamakkaraa nuotiolle ja leipäjuustoa aamiaiseksi). Ei raikunut korvissa laivakansan örvellys vaan nautittiin ihan muista äänistä: kosken pauhusta, lintujen laulusta ja tuulen huminasta.

  VastaaPoista
 3. ...ja nuotiokin vielä. (huokaus)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo aamukahvi vuoteeseen-kuva! Minun piti ottaa ja lähteä nyt tässä keväällä/alkukesästä metsään yöpymään. Saas nähdä. Suunnittelin kotaa. Olen kerran nukkunut ihan taivasalla ja se oli kyllä mukava kokemus.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen suuresti ulkona nukkumista. Minua ainakin nukutti taas kuin pientäm lasta.

  VastaaPoista