lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Sekasotku isolla asennolla
Koti on ihan kamalan näköinen. Laatikoita ja kasoja pitkin lattioita. Autotalli ja aitta on tyhjennetty kovassa pakkasessa. Puhtaat lakanat on pesty ja mankeloitu poissa kotoa, seuraavaksi vuorossa vaatteet. Kun tilaa on ollut varastoida kaikkea mahdollista (tämän voi korjata, tästä voi tehdä jotain, tätä en raaski heittää pois), tuntuu että enemmän tavaraa menee kierrätykseen kun uuteen kotiin. Luopuminen ei enää edes kirpaise. Mielessä pyörii uuden kodin hyvät puolet ja pakkaaminen sujuu sen voimalla.
Ollaan ostettu uuteen kotiin kaikille uudet patjat, peitot ja tyynyt, uusi sohva ja vanhimmalle koulupöytä. Ne tulevat kotiinkuljetuksella suoraan määränpäähän. Ja koska myymme niin paljon huonekaluja tutulle huutokaupanpitäjälle, päätimme ostaa ison Lokki-lampun. Olen aina tykännyt siitä. Ja sopiihan se kuin nenä päähän 50-luvun sisustukseen.
Puuttuvia asioita on vielä, esimerkiksi sänky minulle+miehelle. Nukutaan lattialla patjoilla kunnes sopiva tulee vastaan. Tulevassa kodissa ei tarvitse pelätä rottia, hiiriä, eikä jääkylmiä lattioita.
Ja nyt meillä on vinyylisoitin!

3 kommenttia:

 1. Jännä asia tuo luopuminen, se tuntuu etukäteen niin valtavan vaikealta mutta ei sitten sitä olekaan. Jos puhutaan vaan tavarasta :)

  Mukava kuulla että kaikki tuntuu järjestyvän hyvin päin!

  VastaaPoista
 2. Jännä asia tuo luopuminen, se tuntuu etukäteen niin valtavan vaikealta mutta ei sitten sitä olekaan. Jos puhutaan vaan tavarasta :)

  Mukava kuulla että kaikki tuntuu järjestyvän hyvin päin!

  VastaaPoista
 3. Törmäsin blogiisi sattumalta, meillä sama rumba takana pari vuotta sitten, eli pikainen poistuminen omasta hometalosta ja kirjaimellisesti kaiken irtaimen hävitys. Hirveä homma, mutta kyllä siitä selviää. Meillä ainoat säästyneet oli muutama lelu, pöytä ja pieni osa vaatteita. Tsemppiä.

  VastaaPoista