keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Huh huh hullua
Tänään on tehtävä niin hirveästi kaikkea, että pyörryttää jo nyt. Tärkein juttu on uuden vuokrasopimuksen allekirjoittaminen. Nettikin pitäisi jo tilata uuteen, ilman sitä pimahdan varmasti parissa päivässä. Kun ystävät on kaukana, on netti elintärkeä. Pakkaaminen jatkuu ja kirppispöytä saa taas täytettä. Vanhat huonekalut lähtevät viikonlopuksi Ouluun antiikkimessuille myytäväksi. Uuteen kotiin kaavailin 50-luvun sisustusta, antiikki saa väistyä. Kaipaan yhtenäisyyttä ja pirteitä väriläiskiä. Kirppikseltä löysinkin jo hienot Metsovaaran verhot.
Tässä vanha kuva jostain aikojen takaa.

Eilen oli erilainen päivä. Hyppäsin naapurin kyytiin käväisemään Jyväskylässä. Tapasin hyvän ystäväni ja pidin pientä vauvaa sylissä. Ihastelin Marimekon liikkeessä purnukkakangasta ja siirtolapuutarha-astioita. Vein ison matkalaukullisen vintagevaatteita Katriinan kauppaan ja hypistelin sielläkin kaikkea ihanaista. Kaikenlaista ihanaa olisi maailma väärällään, mutta kukkaro ei anna myöten. On elettävä ilman.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Löysin blogiisi jostain toisen blogin kautta ja pikainen selailu vanhempiin postauksiisi poiki kysymyksen:
    onko teillä vielä myynnissä vanha pirtinpöytä? Olemme etsimässä mielellään lähemmäksi kolmemetristä uuteen kotiimme. Mikäli osuu ja uppoaa, laita sähköpostia: sari@ompelunihanuus.fi Kiitos! :)

    VastaaPoista