perjantaina, helmikuuta 12, 2010

Domus

Eilen tuli vanhin lapsista kipeäksi kesken koulupäivän. Oksennus lensi iltaan asti. Itse vein pienemmät koulun+päiväkodin järjestämään laskiaistapahtumaan. Ajettiin hevosreellä, syötiin makkaraa ja laskettiin mäkeä. Ohjelmassa oli myös huutokauppa. Olimme miehen kanssa pähkäilleet mistä saisimme hyvät ruokapöydän tuolit halvalla, kun uuteen kotiin ei pirtinpenkit mahdu. Tuurini oli käsittämätön! Viisi vanhaa Domus-tuolia satasella sain napattua. Sopivat ihan täydellisesti meidän tarpeisiimme.

Tapahtuman jälkeen alkoi keskimmäinen ripuloimaan. Koko yö meni rampatessa vessan ja sängyn väliä. Aamulla tuntui ihan pikkuvauvan vanhemmalta katkonaisen yöunen jäljiltä. Mies on Oulussa antiikkimessuilla ja minä katraan kanssa kotona. Ei kouluun eikä tarhaan tänään. Olisi ollut hirveästi asioita hoidettavana, mutta onneksi ihana naapuri tarjoutui auttamaan posti- ja kauppa-asioissa.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi2:49 ip.

  Voi ei ,IIk! Ihanat tuolit!!! Ihan kuin olisivat aina olleet siinä pöydän kanssa. Joskus käy todella tuuri ja osuu oikeaan aikaan aarteiden eteen. Tsemppiä sairastelijoiden kanssa ja muutto-mullistuksien. Kiitos blogistasi :)

  T: E-E

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö! Eilen pitikin kommentoida että vastoinkäymisten jälkeen on varmasti mukavam´pien asioiden vuoro ja siinä nyt heti yksi pieni ilon aihe :)

  Mahatautiditkin onneksi menevät ajallaan ohi-meilläkin parhaillaan ensimmäinen potilas oksentaa...

  VastaaPoista
 3. Upeat tuolit sikahalvalla!!!

  Mulla on muuten toi sama kangas mutta shokkiväreissä; vihreää, punaista, keltaista ja aniliininpunaista.

  VastaaPoista
 4. Voi, tykkäisin paljon enemmän kirkkaista väreistä! Ihmeen hyvässä kunnossa oli Metsovaaran liina kun löysin sen kirppikseltä, ei voinut olla ostamatta. Ihan kuin uusi.
  Jep, tuoleista olen tosi iloinen. Ihan käsittämätön tuuri.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3:54 ip.

  Härrekuud!!! Onnea! Mahtava löytö! Pikkusen kateellinen olen mutta iloinen mun SINÄ löysit nämä.
  -Tiina

  VastaaPoista
 6. Tuolit ovat kyllä parasta pitkään aikaan! Ja ehkä se tuuli kääntyy pikkuhiljaa suotuisampaan suuntaan muutenkin. Valokuvauskoulun 4.varasija on nyt 3.

  VastaaPoista