keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009


Syksy painaa

Olen todella väsynyt. Onko tämä se syysväsymys? En tiedä muuta, kun että haluaisin olla yksin ja nukkua paljon. Nyt herään joka ikinen aamu varttia vaille seitsemän laittamaan lapsia tarhaan. Puurolle, plaah. Jonakin aamuna olisi ihana kellotella sängyssä edes yhdeksään.

Tekemättömiä hommia olisi kamalat määrät. Kun alan miettimään mistä aloittaisin, ahdistun, enkä halua tehdä mitään. Jos kellarista loppuu mehut kesken talven, niin kai sitä voi kaupastakin ostaa. Mutta pensaissa olisi vielä marjoja. Ne huutavat sieltä joka päivä.Isän kunto vaihtelee. Hemoglobiini on 90, mikä aiheuttaa väsymystä. Lokakuun loppuun asti annetaan sytostaatteja, sitten leikataan leikkaushaavaan puhjennut tyrä, sitten vasta uudet suunnitelmat. Jännittää ja huolettaa.


Sisustimme vierashuoneesta aikuisten oman makuuhuoneen. Lapset pysykööt yläkerrassa. Huone on ihanan tumma ja hämyinen ja siellä nukuttaa hyvin. Talvella leivinuunin selkä lämmittää huonetta. Ihanaa saada jotain uutta aikaiseksi. Muutakin kuin hilloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti