perjantaina, maaliskuuta 28, 2014

Ruokakurssilla

Olin päivän luomuruokakurssilla, jossa perehdyttiin lähellä tuotettujen ruokien valmistukseen. Käsittelyssä oli myös villiyrttejä. Ruuat oli ihan uskomattoman hyviä ja maha piukeena kun piti (sai) kaikkea syödä, mitä oli tehnytkin. Tehtiin mm. kylmäsavuhauesta alkuruoka, varpupaistia ja mesiangervonkukkajäätelöä. Oli kyllä ihana päivä!

Vispipuuroa porkkanasta ja sitruunasta.

Paikallisia juustoja ja hunajaa.

Hunajaa suoraan kennosta.

Kasvispihvejä ja kastikkeita.

Alkuruoka. Munankeltuainen on kypsennetty öljyhauteessa.

Mesiangervonkukka-hunajajäätelöä mansikkakastikkeella.
 

1 kommentti:

  1. Nam ja erittäin mielenkiintoista. Samoin tuo kalan nahan parkitseminen.

    VastaaPoista