tiistaina, joulukuuta 10, 2013

Lunta ja valoa!

Joku oli jo käynyt hiihtämässä.
Aamuauringon persikkainen valo.
Mikään muu ei tällä hetkellä niin ilahuta, kuin tuo kaikki mitä seinien ulkopuolella on. Puhdasta kirkasta lunta! Minä niin tykkään ja niin tekee isompi koiruuskin. Ollaan potkurilla hurruuteltu pitkin kylätietä, Mosku muistelee taas miten vedetään. Välillä ihan hirvittää, kun ei tuota pilkkikelkkaa ihan kovin helppo ole ohjata mutkissa...


Ai mitä? Tää lumijuttu on mun juttu!


Innostuin myös askartelemaan kierrätysjutskia. Heijastimia olen tehnyt ja myynytkin vitosella kipale. Timantteja loistamaan, että pysyy hengissä hämärässä. Kysy jos haluat sellaisen itsellesi tai pukinkonttiin, vielä ehtii! 5 kommenttia:

 1. Ihanat lumimaisemat, me täällä etelässä varmaan joudutaan kärvistelemään ennen kuin saadaan pysyvä lumipeite.Heijastimet hienoja, kristalli on yksi mun lempiesineistä. Voisin tilata pari kappaletta, voisitko laittaa maksutietoja s-postiini: karoliina@wawa.fi :)

  VastaaPoista
 2. No nyt on lunta ja talvivaloa. Raikkaat maisemakuvat kerrassaan.
  Ja ihana huskykoira eriparisilmineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan sitä, mutta nyt suojakeli tiputti hangen pinnan aika minimiin. Lumikengät saa vielä odottaa.

   Mosku on kyllä sulattanut sydämiä, et ole ensimmäinen...

   Poista
 3. Älä ihmettele, minne sun firman mainos hävis mun blogista. Se hävis, kun mun piti vaihtaa oman puljun mainos tilalle. Joudun kuitenkin vielä oottelemmaan, kun Pikkuveli tulee apuun ja saan logot ja muut näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, ei hätiä mitiä!

   Poista