torstaina, syyskuuta 26, 2013

Koulusta

Eilen oli kyläkoulullamme keskustelutilaisuus, johon kutsuimme noin 35 henkilöä kaupungin päättäjistöä, muutaman lehdistön edustajan, koulun ja päiväkodin henkilökunnan, kyläseuran ja vanhempainyhdistyksen hallitukset sekä kaksi kansanedustajaa.

Paikalle tuli henkilökunnat ja hallitukset. Lehdistöä ei saapunut ollenkaan. Lehdissä on vissiin ollut viime aikoina liikaa juttuja kyläkoulujen lakkauttamisista, ei jaksa enää kiinnostaa. Kaupungin virkamiehiä tuli paikalle kokonaista NELJÄ kappaletta!

Nämä neljä eivät aiemmin olleet koululla käyneetkään. Ihmettelivät hyvää kuntoa, siistejä ja nykyaikaisia tiloja. Ihmeellisimpänä pitivät seikkaa, ettei täällä ole sisäilmaongelmia, kuten melkein kaikissa muissa kunnan alueella olevissa kouluissa on.

Ihmeellisenä asiana pitivät myös tapaamme keskittyä hyviin asioihin ilman virkamiesten haukkumista ja hyökkäävää käytöstä.

Toivotaan nyt, että edes nämä paikalla olleet äänestävät alueemme lapsille puhtaan ja turvallisen koulun säilymisen puolesta.


 
No olen minä käynyt puolukassa ja sienessä. Löysin lampaankääpiä ja tein niistä intialaista ruokaa. Oli ihan mielettömän hyvää!

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että kuntanne päättäjät ovat fiksuja ja tekevät myös fiksuja päätöksiä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Onneakin matkaan, toivottavasti kyläkoulunne säilyy.

    VastaaPoista