perjantaina, maaliskuuta 01, 2013

Loma?
 
 Me ei tehdä hiihtolomalla yhtään mitään. Ei niinku oikeesti mitään. Herätään aamulla koiria kusettamaan ja lastenohjelmia huudattamaan niinkuin joka helvetin aamu kouluaikaankin. 
Miehelle järjestyi upeasti juuri tälle ainoalle viikolle, jolloin oltais jossain voitu käydä, työreissu. Tympii. Koiria (Moskua) ei voinut minun lapsuusmaisemiin ottaa mukaan, kun se on niin jotenki hanakka lähtemään hajujen perään ja siellä on lähistöllä kaks koiraa. En jaksa sitä tappelua. Ja eihän tuota roikaletta kukaan koiraton halua sisälle kotiinsa, kun hännänheilautuksella saattaa ihanat koristeposliinit tipahtaa hyllystä.
 
No ollaan *** kotona.

Muutenkin on vähän *** fiilis. Kaipaan muutoksia elämään. Tympii. Tympii ihan ***. Ainoa asia tällä hetkellä, mikä tuntuu hyvälle, on juoksu. Vaikka pidin siitä hommasta liki 3 viikon tauon, on askel kulkenut. Tällä viikolla kaksi reilua kolmen kilsan lenkkiä ja eilen 4,5km. Ei yhtään kävelyä väliin. Yritän pidentää lenkkejä pikkuhiljaa.
 
Minä inhoon lomia. Ainoa asia, mikä pienituloisuudessa on hanurista, on lomat. Nyt jos olis hilloo, olisin vuokrannu meille kotiin koiravahdin ja lähteny livohkaan lasten kanssa.
 
Kohta on kesä.
 

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuosta koirasta vääntöä, molemmat haluaisi koiran mutta kun ei sitten pääse mihinkään...ollaan sitte ilman. Kaverilla taas pohjoisessa vaikeanlainen karhukoira, eikä oikein hoitopaikkaa löydy, ei pääse oikeastaan mihinkään.

    VastaaPoista
  2. No niinhän se aina menee. Täytyy alkaa kouluttamaan tuota isompaa hurttaa ottamaan rennommin muiden lähellä. Se reppana kun on vasta 1 vuotta just täyttäny, kaikki uhohormoonit pinnassa, eikä me hengailla muitten koirien kanssa. Hankalaa on toisinaan, mutta suurimman osan ajasta haaveilen vielä kolmannesta koirasta. Hullu ihmismieli.

    VastaaPoista