maanantaina, maaliskuuta 18, 2013

Aamulla

Meillä on pitkästä aikaa yön yli kahdenkeskistä aikaa. Meille tulee lapsenvahti ja hoitaa huushollia kaksi päivää.

Äsken pakkasimme ahkion ja kannoimme sen autoon. Sukset on kattotelineillä ja aamulla suuntaamme kohti Päijänteen kansallispuistoa. Kelvenne-saareen tutustutaan suksimalla ja laavuyö vietetään Pitkäniemessä. Mosku lähtee mukaan.

Sain uskomattoman hyvää palvelua tänään. Soitin Padasjoen latuvastaavalle kysyäkseni latujen kunnosta ja lopulta kelkkamies kävi tarkastamassa myös laavun polttopuutilanteen. Laavu ei edes kuulu heidän vastuualueeseen, eikä herra ollut aiemmin siellä käynyt. Soitti sitten ja kertoi, että paljon on puita, hyvä laavu, sahat ja kirveet terässä. Kehui jäätä ja keliä loistavaksi.

Tulin tosi iloiseksi, kiittelin kovasti.   Kerran aiemmin olen hyvästä palvelusta kiitokseksi vienyt tuoreen leivän (ja sain hämmentyneen kiitoksen plus epämääräistä vaivautuneisuutta) ja nyt tekisi taas mieli lämpimäisillä kiittää. Taitaa vaan olla niin meneväistä sorttia, että on hankala saada kiinni.

Oletteko saaneet erikoisen hyvää palvelua? Miten ja missä?

Kunhan palaan reissusta, saatte kuvakertomuksen miniloman vaiheista. Lapsille on jo varavanhemmat suunniteltu, jos putoamme avantoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti