torstaina, heinäkuuta 21, 2011

Menoja
Siis rahan suhteen. Auto on niin sökö, ettei kannata katsastaa, joten pakko hommata uusi. Ilman autoa ei meidän perhe pärjää. Kauppaan on 15km ja bussilla kulkeminen on ihan käsittämättömän kallista.
Ja sitten meni käytössä olleen läppärin näyttö rikki. Kaikki minun kuvat ja systeemit on siinä koneessa. Auts. En vielä tiedä mitä pitää tehdä.
 Mutta jotakin mukavuuksia myös! Sain vihdoinkin kuulla, mihin pitkä vaellus 1. päivä elokuuta kohdistuu. Menemme Lemmenjoelle. Jiihaa! En ole ikinä siellä käynyt ja odotan innolla!
  Toinen mukavuus: mustikoita ja kanttarellejä on löytynyt kiitettävästi. Eilen ostin myös mansikoita, keitin osan hilloksi raparperin kanssa.
  Juokseminen maistuu. Jaksan nyt juosta koko 3km lenkin, vaikka siinä onkin yksi kamala ylämäki. Kokeilin eilen lenkkiä paljasjalkakengillä ja tykkäsin kovasti. Kävin myös sienessä Feelmaxit jalassa.
  Tupakoinnin lopetus on pitänyt. Vietin viime viikonlopun leirintäalueella seurueessa, jossa kaikki muut veti röökiä koko ajan. Ei tehnyt mieli yhtään, vaikken enää käytä edes laastaria tai purkkaa. Joten voin nimittää itseäni voittajaksi!  
Tämä kuva on vanhan läppärin uumenista. Haluaisin kyseisen taulun. Ihana!
   

3 kommenttia:

 1. Kaikkea inhottavaa, mutta kaikkea mukavaakin sinulla :) Minä en ole vielä ehtinyt kanttarelleja etsimään, mutta mustikoita jo vähän poimin.
  Minäkin olen haaveillut nuista Feelmaxeista, mutta nyt on juokseminen ollut vähän vähällä.. Voisihan niitä kai pitää muutenkin? Kävellessä?

  VastaaPoista
 2. Loistava suoritus tuo tupakan polton lopettaminen! ONNITTELUT!

  Ja juokseminen. On niin palkitsevaa huomata jaksamisensa lisääntyneen, niin, että saavuttaa noita onia välitavoitteitaan. Kumpa saisin tuon saman itsestäni irti...

  /m

  VastaaPoista
 3. Joo, Feelmaxeja voi pitää muutenkin, itse ainakin tykkään kovasti kävellä niillä. Meloessa ovat ihan täydelliset! Löysin kengät Huuto.netistä 12 eurolla, ovat uutena aika tyyriitä. Nyt tosin pidän niistä niin paljon, että haluaisin jo toiset vähän eri malliset.
  Ja juoksemisesta. Olin aina vihannut juoksemista. Naista ei ole luotu juoksemaan ihan jo tissien olemassaolon takia. Päätin kuitenkin kokeilla. Se tosiaan on hommaa, missä kehitys on nopeaa. Minulla ei tahdo mielenkiinto pysyä, ellen huomaa kehittyväni, joten nyt on hyvä meno päällä. Seuraavaksi pidennän matkaa ja kun se onnistuu, pidennän taas. Tahtoisin pystyä juoksemaan ainakin 10km.
  Tupakka on niin eilispäivää. Sehän on tosi epäterveellistä ja kallista. Yäk!

  VastaaPoista