lauantaina, maaliskuuta 13, 2010


Leikittää

Uudessa kodissa on ollut hyvä olla. Nuha katosi kaikilta. Kaikki vaatteet ja tekstiilit on nyt pesty, mitä vanhasta kodista mukaan otettiin. Minulle on varattuna lääkärintutkimukset homeallergiatesteihin + hengityskokeisiin. Olo on tosin muuttunut muuton jälkeen niin radikaalisti, etten tiedä onko mitään järkeä mennä koko testeihin. Minä haistan pitkästä aikaa!


Tässä kuva 12-vuotiaan huoneesta. Itse valitsi maton ja oli tiukkana, että värit ovat musta, valkoinen ja pinkki. Tosi valoisa huone, yksi seinä on yhtä ikkunaa.


Olohuone rypee valossa iltapäivät. Huonekasvit on tykänneet, ovat pörhistäytyneet oikein urakalla. En tiedä onko syynä aurinko vai tasainen lämpö.


Keittiöön ompelin Purnukka-liinan väreihin sopivan verhon mustasta pellavasta ja sammalenvihreästä sametista. Takaseinän hyllyssä on mustavalkoisia juttuja.

Tajusin eilen, että kotimme on kuin kellokaupassa pyörisi. Tikitystä, tikitystä, tikitystä... Olohuoneessa on kaksi seinäkelloa, eteisessä yksi, keittiössä seinäkello ja vekkari, vanhimman huoneessa tikittää. Kellon naksutus on ihana ääni! Rauhoittava.

Ai niin, laitoin Huuto.nettiin tavaraa poistoon. On esim. vauvan täkki, käsityölehtiä 70-luvulta ym. jännää. Käykää katsomassa!

2 kommenttia:

  1. Voi, onpa ihanaa kuulla, että elpyminen etenee! Ja koti näyttää hienolta, tosiaan kodilta. Mahtava juttu!

    VastaaPoista
  2. Yritetty on saada kodista koti. Laatikot ja tyhmät aukot on rajattu ovelasti kuvista pois... Elpymistä on tosiaan tapahtunut, tuntuu että keuhkot toimii 100-0.

    VastaaPoista