torstaina, lokakuuta 08, 2009

Mennään pihalle koittaa senkin fiilisrosvo!
Joku ihminen (olettaisin) on nyt sitten ottanut asioikseen käydä arvostelemaan minua, ajatuksiani ja elämäntapaani täällä blogissa. Vituttaa. Ihan kunnolla.

Ensinnäkin luulin, että koska tämä on minun blogini, saan kirjoittaa ja vuodattaa tänne ihan mitä haluan. Välillä valitan ja välillä ylistän. Se on minun oma asia, poltanko tupakkaa vai en. On oma asiani, haluanko laittaa kaulaani kettupuuhkan, jonka olen kirpputorilta parilla eurolla ostanut. Saan myös jopa laittaa meetwurstia leivän päälle. Saan olla kyllästynyt kaikkeen, leikkiä ulkopuolista omasta elämästäni. Saan haaveilla kummallisista asioista ihan niin paljon kun huvittaa. Aina ei jaksa sitäkään.

Meni fiilikset. Pitääkö minun nyt estää anonyymeiltä koko kommenttien laittaminen, vai mikä auttaa? Antakaa neuvoja te, jotka ette halua haukkua tahi arvostella.

Olisin niin halunnut laittaa kuvia, kun sisustin ruokailuhuoneen uuteen uskoon nolla-budjetilla. Tuli tosi hieno, ihana, kodikas ja viihtyisä. Mut enpäs laita enkä kerro. Fiilisrosvo iski. Fiilisrosvolla on saletisti itsellään täydellinen elämä, täydellinen perhe, täydellinen työ täydellisen hyvine palkkoineen, läheiset terveinä ja jääpuikko hanurissa!

11 kommenttia:

 1. No höh. Vastapainoksi voisin kirjoittaa jotakin mukavaa. Niin kuin että olen kurkkinut blogiasi salaa jo muutaman kuukauden vaikken olekaan koskaan kommentoinut. Hämmentävän rehellinen paikka tämä! Mikä blogi se semmoinen on että ei muka joka päivä olekaan tehty kivoja kirppislöytöjä tai leivottu lasten kanssa luomusämpylää?

  Jatka vain omaa polkuasi, fiilisrosvo muriskoon kolossansa. Anonyymi kommentoinnin poisto varmasti auttaa myös.

  VastaaPoista
 2. No siis... Meitä on moneks. Toiset saa siitä jotain kummaa tyydytystä kun ne käy anonyymisti haukkumassa muita. Mullekkin tuli noita veemäisiä juttuja välillä, mutta poistin ne. Nyt ei enää ole tullut. Jos tulee, poistan ne taas. Minä en ole ottanut edes mitään kommenttien valvontaa päälle, vaikka sekin on yksi vaihtoehto. Jatka pliis samaan malliin. Mun mielestä on kivaa, että oot rehellinen. Mun blogi on vaan sellainen pintaraapaisu meidän elämästä... En viitsi mitään syvällisiä kirjotella, vaikka välillä tekis mieli kirota kaikki alimpaan h*lvettiin.

  VastaaPoista
 3. Ei käy!! :) Mä ainakin haluan nähdä nolla-budjetin ruokahuoneen, ja muutenkin juttuja sinulta!! Usko vaan, että meitä "ihailijoita" on varmasti monta kertaa enemmän, kun noita mänttejä, jotka yrittää pilata fiiliksesi... taitaa olla vaan kateutta!

  VastaaPoista
 4. Cakkapäiden kateellisuutta, ole vain rehellisesti oma itsesi! Ei kannatta väittää ilkeistä viesteistä, ne saa poistettua kun savuna ilmaan.laita kommentti valvonta päälle. Helppo on anaona aina huudella...tuota..yksi keino on laittaa myös feedjetti siis siitä näet IP tunnkset ja sekin kait karsii pahimpia häirikköjä kun näkee mistä ja milloin on viestiä tullut...

  Terkuin Mimmuli

  VastaaPoista
 5. Mäkin haluan nähdä! Taidan tulla katsomaan ihan livenä.

  Jatka vain tätä hulvattoman tyylikästä omaa linjaasi. Ihan turha kaikkien yrittää sulloutua samaan muottiin.

  VastaaPoista
 6. Voi kun te ootte mukavia. Tuntuu jo paljon paremmalta. Fiilisrosvo voi työntää rauhassa jääpuikkoja syvemmälle omaan hanuriinsa, minä laulan tahdissa.

  VastaaPoista
 7. NIIN! Paskafiilisrosvo! Nollabudjettiolkkaria esiin ja sassiin, meiltä on rahat loppu ja vaimolla silmissä rymsteeraus-kiilto! Pelottaa!

  Ja ota toki anonyymit kommentit pois päältä, tai esisuodatus päälle. Ei se meitä oikeita ihmisiä hetkauta.

  VastaaPoista
 8. Huomenna laitan kuvia tulemaan. On nimittäin harvinainen tilanne, että olen kuusi tuntia YKSIN kotona. Ihanaa.

  VastaaPoista
 9. Pidän tavastasi kertoa asiat just niin kuin ne ovat. Tämä on sinun blogimaailmasi, jatka omalla tyylilläsi!

  Ihmisillä, joilla on omat asiat kohdallaan/tasapainoinen elämän, ei ole tarvetta lähteä pilaamaan muitten päivää.

  syysterveisin
  Tania

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4:36 ip.

  Täällä anonyymi lukija joka tykkää blogistasi!! Älä suo fiilisrosvolle sitä iloa että muutat tyyliäsi!

  VastaaPoista
 11. Fiilisrosvo on hyvä sana kuvaamaan juuri sitä mistä kirjoitat.
  Jääpuikkoja vaan, sanon minäkin.

  VastaaPoista