sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Väsyttää!!!
Olin lauantain ja sunnuntain antiikkimessuilla pitämässä kahviota. Lauantaina vilisi porukkaa ihan hirveen paljon! Olin yksin hommissa, joten kiirettä piti. Sunnuntainakin oli kiire, muttei ihan niin kova.
Ennen messuja leivoin ja askartelin. Otin ovelana tyttönä tekeleitäni mukaan ja sainkin yhden henkarin ja
yhden taulun myytyä. Kahvi ja pulla tuotti parempaa tulosta.
Tein myös löytöjä. Laitan kuvia myöhemmin niistä. Ostin ihanan sata vuotta vanhan seinäkellon, joka toimii. Ja kolme takkia ostin myös. Ja kaksi vanhaa polkupyörän etumerkkiä (tois
essa lukee Pyrkijä ja toisessa Raketti). Erihienoja molemmat.
Parasta oli nähdä tutut antiikkikauppiaat ja päästä taas siihen ihanaan tunnelmaan mukaan. Kovin paljoa en ehtinyt tarjontaan tutustua, koska oma homma vei niin tiukasti aikani. Päivän päätteeksi oli aina kova kiire ajamaan kotiin lapsien luo.

Tällainen kierrätysheppa oli mukana. Jalakset puuhenkareista ja muuten vanhasta miesten takista tehty.
Klikkaa kuvia isommiksi. Umpiruosteiset välineet löysin sienimetsältä syksyllä. Keskellä metsää oli vanha raunio. Jännää. Taustana käsin raapusteltuja nuotteja. Ikivanhoja.

Home Sweet Home-taulu meni kaupaksi.Hintalappuihin yritin panostaa. Käsin kirjoitettuja nuotteja ja vanhaa pellavalankaa. Mielestäni hirmu ihania!

Että semmosta tällä kertaa. Jalat on ku märät nuudelit. Lapset nukkuu, minulla hyvin ansaittu "palkka ahkeruudesta ja hyvästä käytöksestä"-olut vierellä. Voin kuunnella uuden kellon raksutusta ja ihan hetken vaan olla tekemättä mitään hyödyllistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti