keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Pakkaspäivä
Tuli järjesteltyä vaatekaappi. Otin pois kaikki vaatteet, mitä en käytä jatkuvasti. Sama juttu pitäisi tehdä kaikkiin kaappeihin kaiken tavaran suhteen.
Yksi tavara minulla ainakin on, mistä en suostu luopumaan. Se on alla kuvattu taulu, jonka löysin roskiksesta 10 vuotta sitten. Jotenkin vaan tykkään siitä hirmuisesti. Naisella on niin rauhoittava katse.

Eilen haettiin vanhoista omenapuista muutama oksa maljakkoon. Kirsikkapuu on niin nuori, etten raaskinut ottaa siitä kun pari pientä oksaa. Jänikset ovat käyneet aika ahkerasti syömässä alaoksia kaikista puista. Pitäis tehdä jotain. Viimeyönäkin kävin pihalla kahdeksan surmanluotia-sarjan jäljeen, niin iso rusakko pomppi omenapuille parin metrin päästä minusta. Röyhkeitä ovat pirulaiset!
Tänään laitoin lasten kanssa herneenversoja tulemaan. Pesuvati ja kaksi kakkuvuokaa odottavat muuntautumista ruskeasta vihreäksi. Ihana aurinko, kun voi jo tehdä istutushommia.


Eilen karkasi mopo käsistä. En osaa neuloa. Neulomishistoriani rajoittuu ala-asteen pakollisiin lapasiin. Olen kuitenkin saanut hirmuisesti villalankoja ja keksin alkaa värkkäämään superpitkää kaulaliinaa. Telkkaria kuunnellessa sain puolitoista metriä jo tehtyä, illalla jatkan taas.


Ja tässä vielä uusin kirppislöytö, iso pullokori, jossa lukee LOIMAA.

2 kommenttia:

  1. Tuo TUOLI on aivan syötävän ihana. Minulla on tapana rakastua syvästi vanhoihin tavaroihin ja taas se rakkaus leimahti. Voi kiesus, kun on kertakaikkisen ihana tuoli.

    VastaaPoista
  2. Joo, tykkään itekkin siitä ihan mielettömästi. Se kiikkuu ja nitkuu, on epämieluisa istua ja puuttuu puolet maaleista, muttei haittaa menoa yhtään. Kirppikseltä löytyi.

    VastaaPoista